Followers

Ahad, 3 Jun 2012

1st Giveaway By Iena Eliena


ZaI TeRaSa MaU JoiN GiVeWaY Hari NiE!!!!

DiAnJuRKan oLeH :

Klik sini

Zai tag Syakila,Ayu,Wawa,wanie&Cik bedah Laser

TerJAh CePat!!

7 ulasan:

  1. jom join!
    http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    Hadiah :
    * Sebuah MP3 Player
    * Sebuah Phone Samsung
    * Sebuah Kamera Lomo
    * Button Badge K-pop
    * Inner Neck
    * 30 Bloglist Selama Sebulan
    * 10 Banner

    BalasPadam
  2. salam
    jom join http://rara-zura.blogspot.com/2012/07/cik-buaya-1st-giveaway-choose-your.html

    BalasPadam
  3. jom join :)

    http://vanillapluschocolate.blogspot.sg/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html

    BalasPadam
  4. p/s: nak jemput awk join contest saya

    http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

    BalasPadam
  5. salam,,jom join yg ni lak

    http://mrsbullat.blogspot.com/2012/08/mega-giveaway-by-cik-fie-anisah-n-aiman.html

    BalasPadam
  6. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    BalasPadam

@Blog Kesukaan Zai@

NAK BARANG FREE CEPAT KLIK